Cum sa te motivezi sa treci la actiune.

Cum sa te motivezi sa treci la actiune.

Daca ai obiceiul sa nu faci lucrurile pe care vrei sa le faci sau sa faci lucrurile pe care nu vrei sa le faci in loc sa faci lucrurile pe care ti le doresti, atunci ceea ce am sa spun in continuare va fi pentru tine.

Filozoful William James zice ca esti ceea ce fac obiceiurile tale din tine iar obiceiul trebuie cultivat.

Tot el spune, seamana o actiune si vei culege un obicei, seamana un obicei si vei culege un caracter, seamana un caracter si vei culege un destin.


Exact, noi devenim ceea ce obisnuim sa facem!

Hai sa vedem de ce este important sa ne alegem obiceiurile.

De exemplu, multe persoane au obiceiul de a amana lucrurile.. Asa se face ca intarzie la munca, prietenii si cunoscutii lor isi pierd increderea in ei, sau, mai important, rateaza oportunitati de a-si schimba viata in bine. Toate din cauza unui obicei aparent banal.

Vestea buna este ca iti poti forma un obicei dorit, atunci cand folosesti o formula mobilizatoare.

Formula mobilizatoare care functioneaza la mine este: 4,3,2,1, Hai acum!

Atentie!, Formeaza-ti obiceiul ca atunci cand folosesti formula mobilizatoare 4,3,2,1, Hai acum!, chiar sa faci acel lucru si sa reactionezi deoarece acest lucru se intipareste in subconstient. Fie se intipareste ca o actiune mobilizatoare, fie se intipareste ca orice alt cuvant. De tine depinde ce obicei iti formezi.

Sa presupunem ca-ti pui alarma de la telefon sa sune la 6 dimineata. Insa atunci cand suna alegi sa mai stai 5 minute in pat. Vei fi tentat sa faci la fel si in viitor si formezi acest obicei. Insa daca folosesti formula mobilizatoare 4,3,2,1, Hai acum! Subconstientul tau ii transmite mesajul constientului … Hai acum!

Sa ne gandim c-ar trebui sa dai un telefon pe care il tot amani. Imediat ce folosesti formula mobilizatoare, o sa vezi ca trece din subconstient in constient si actionezi sa dai telefonul

Vei dezvolta un raspuns reflex atat de puternic incat, in momentele de urgenta sau atunci cand intalnesti o oportunitate vei actiona cu siguranta!

Uneori decizia de a actiona imediat poate sa iti transforme in realitate visurile cele mai indraznete!

Te incurajez sa imi scri!

Tu la ce obiceiuri vrei sa renunti si ce obicei iti doresti sa iti formezi?

Folosesti o formula mobilizatoare si care este aceea?

Lasa un comentariu