Cum sa scapi de convingerea: “Altii sunt mai buni ca mine!”

Cum sa scapi de convingerea: “Altii sunt mai buni ca mine!”

Ti se intampla sa crezi ca cei care au succes sunt mai buni decat tine, sunt mai destepti sau mai descurcareti ?

In cele ce urmeaza am sa iti dezvalui doua motive + un exercitiu care te vor ajuta sa scapi de aceasta gandire limitativa.

Sunt Madalin Frunza antreprenor si trainer pe dezvoltare personala. Am infintat trei compani si am o pregatire vasta in Programarea neurolingvistica, persoasiunea indirecta si intelegerea comportamentelor umane. Gasesti mai multe despre mine “Despre mine”

1 . In peste 90% dintre cazuri oamenii care au succes prin fortele proprii au pornit de la zero si provin din randul oamenilor obisnuiti cu o educatie medie. Cu toate acestea succesul lor nu este intamplator. Succesul ca si esecul este defapt rezultatul unor actiuni. Este vorba despre Legea cauzei si a efectului. Lege care spune cam asa: Orice actiune da nastere unei reactii, efect. Altfel spus, te asigur ca daca gandesti si faci ceea ce fac oamenii de succes vei avea si tu in cele din urma aceeleasi rezultate.

2. Oamenii de succes prin fortele proprii si-au educat gandirea si si-au redefinit convingerile. Nu ai sa gasesti la acesti oameni convingerea limitatitiva ca ei nu se descurca sau ca nu sunt destepti. Daca nu stiu sa faca ceva, au convingerea ca pot invata si este doar o chestiune de timp pana cand vor sti sa faca.
Te asigur ca atunci cand vei avea convingeri sustinatoare in loc de convingeri limitative, vei actiona legea cauzei si efectului in obtinerea succesului tau!

Iti propun sa inlaturi din minte ideea ca, cineva este mai bun decat tine, singura diferenta este ca poate are mai multe cunostinte acumulate, a citit mai mult, a participat la mai multe cursuri etc. Vestea buna este ca oricand si tu prin vointa poti invata.

Iti propun sa faci urmatorul exercitiu: Identifica una sau mai multe convingeri limitative precum a fost cea amintita de mine si transform-o intr-o convingere sustinatoare.
Exemplu de transformare a convingerii limitative in una sustinatoare la cea spusa mai sus : “Si eu pot invata sa gandesc si sa actionez ca un om de succes.” . Apoi identifica pasii urmatori, ideile care iti vin, planurile care poti sa le faci, etc. Si cu cat vei avea mai multe experiente pozitive, cu atat convingerea sustinatoare se va intari.

Daca te simti coplesit atunci cand vrei sa scri o lucrare pe care ai nevoie sa o prezinti in fata cuiva sau a unui public. Nu sti de unde sa incepi, ce titlu sa ii dai, cum sa atragi atentia celui din fata ta asupra mesajului care vrei sa il transmiti, te invit sa accesezi cursul : “Comunica in public sau in scris fara sa te simti coplesit”. Vei gasi 50 de lectii cu metode verificate care mie mi-au adus succes in a construi o retea de peste 4000 de oamei.

Daca iti doresti sa mai vezi materiale complet gratuite de la mine, aboneaza-te la canalul de youtube

Daca vrei sa impartasesti cu noi noua ta convingere sustinatoare, te invit sa o faci in zona de comment.

Lasa un comentariu